Ta med studion i husbilen

Semester med husbilen innebär ofta en känsla av frihet och man är ute efter vägen ett längre tag. Det kan då vara skönt att då ha med sin studio i husbilen, oavsett om det innebär att ha riktigt bra ljud eller möjligheten att se film. Nackdelen i en husbil är att det är väldigt begränsat utrymme så det gäller verkligen att planera det bra och ha smidig utrustning med sig. Lite som möbler, man letar gärna en prisvärd klappstol som går att fälla ihop helt då den inte används.

En studio i husbilen kanske inte är det allra första man tänker på, men har man väl provat en gång kommer man inte vilja återgå till en vanlig ordinär husbil. Att kunna sitta och umgås och lyssna på musik med riktigt bra ljud istället för någon trött liten högtalare är något som de flesta verkligen kommer att uppskatta.

Skulle det vara en period av regn och dåligt väder när man är ute på semester är det dessutom skönt att kunna starta upp en projektor och se en film. Det som då är viktigt är möjligheten att mörklägga ordentligt för att få en så bra bild som det bara går. Kolla om det finns inbyggd mörkläggning redan i husbilen, annars är det ett projekt i sig att hitta mörkläggningsgardiner som går och måttanpassa. En del arbete att få till det riktigt bra, men när de väl är på plats kommer det att vara värt varje sekund av arbetet.