Förenkla vardagen som teknik förenklar livet

Tack vare teknikens utveckling kan vi idag göra mängder av grejer som vi aldrig hade kunnat drömma om skulle vara möjliga för 100 år sedan. Tänk egentligen hur coolt det är att du kan skicka ett meddelande till någon på andra sidan jordklotet – på bara någon sekund! Men det är inte bara tekniken som kan göra livet enklare. Det finns även andra saker du kan göra för att förenkla vardagen.

Ta tag i saker

Blir du irriterad över att du inte har någonstans att lägga mobilen när du ska sova? Eller att det är så himla opraktiskt att laga mat i ditt lilla kök? Du är inte ensam om att känna så – men ingenting kommer att förändras så länge du inte tar tag i saken.

Köp ett större sidobord som du gillar där du kan ha mobilen under natten. Eller införskaffa dig köksredskap från Sous vide som gör det enklare att laga mat. Om du tar tag i små saker som dessa kommer livet bli lite enklare mycket fortare.

Planering och förberedelser

Om du ligger steget före och har koll på vad som ska hända känner du nog att du blir mycket mer effektiv i vardagen. Vet du vad du ska laga till middag redan innan du går in i affären kommer du spara tid som du kan lägga på annat än att bara vandra runt där inne. Har du redan förberett vad du ska ha på dig nästa dag innan du går och lägger dig kan du sova de där extra minuterna som det annars hade tagit dig att välja kläder.