Bra ljud med Bose

Om det är någonting som Bose är bra på så är det djupa basgångar och rent ljud som stänger ute världens oljud och ljud. Deras nya Bose Sport Earbuds är perfekta för träningen och har utsetts till vinnare i Woman’s Health Magazine Fitness Awards. Bra ljud är så viktigt när man tränar för att man ska komma in i rätt flöde och hitta den där motivationen.

Rätt spellista är nummer ett, bra ljudkvalitet är nummer två och att de sitter rätt i örat är nummer tre. Så, rätt musik och rätt hörlurar är otroligt viktigt. Bose Sport Earbuds sitter perfekt under träningspasset, oavsett om man boxar, löper, hoppar hopprep eller gymmar. De har även en mer överkomlig prislapp än deras QuietComfort® och tillverkade för att klara av både svett och jobbigt väder.

Men har du hört talas om deras så kallade “audio sunglasses”? Detta är alltså solbrillor som har inbyggd audioteknik som gör det möjligt för dig att lyssna på musik utan att täppa till öronen, vilket är perfekt när man är ute och går och vill ha sitt eget soundtrack i bakgrunden utan att stänga ute världen. Det innebär också att folk inte har någon aning om att du lyssnar på musik, vilket ökar möjligheten för sociala interaktioner. Lite som att vara undercover á la James Bond.

Om du vill göra dina etuier lite mer intressanta rekommenderar vi att du gör egna klistermärken online med en smart tjänst som Sticker App. Det kostar bara 89 kronor för ett helt ark och klistermärkena är hållbara och av hög kvalitet.