Det uppkopplade hemmet

Idag är allt mer digitalt och det mesta börjar vara uppkopplat och anslutet till internet på ett eller annat sätt. Kylskåp med möjlighet att via sin mobiltelefon logga in och kolla exakt vad som finns när man står i affären och har glömt bort hur många mjölkpaket som man har, eller ugnen där man slipper resa sig från soffan för och kolla om pajen har fått tillräckligt med färg eller behöver gräddas mer. Många produkter skapar ett bekvämare liv för oss även om det kan skapa mycket frustration när det inte fungerar som vi vill.

Det finns också många typer av produkter som man idag kan prata med. När man kommer innanför dörren är det bara och be om att favoritmusiken spelas upp eller önska ett recept som läses upp. Bekvämt och på något sätt också lite sällskap som ser till att det bli en trevligare stämning hemma.

Då internet ligger nere och det är problem däremot kommer man att upptäcka vad mycket det är som faktiskt fungerar genom både internet och el. Alla tänker inte på att det kan komma en storm som gör att strömmen ligger nere ett längre tag. Ha alltid det i åtanke så att produkter också kommer att fungera utan en uppkoppling. De flesta gör det, men man bör inte helt och fullt lita på att internet alltid är igång. Det uppkopplade hemmet är helt fantastiskt så länge det faktiskt är uppkopplat går det att sammanfatta. Vilken av alla smarta produkter är just din favorit?