Skaffa en oas, borta från hemkontoret

Att jobba hemifrån är ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för oss egenföretagare och frilansare som ofta drabbas av oförutsägbara svängningar i jobbflödet. Att slippa fasta kostnader för kontor ger en extra trygghet och gör dessutom att du har pengar över till annat.

Men att sitta på hemkontoret har inte bara fördelar. Det är lätt att bli lappsjuk när du tillbringar massor av tid i hemmet och dessutom är det lätt att bli distraherad av annat, på ett sätt som går ut över arbetet. Ibland bara måste man byta miljö.

Ett hemkontor, utanför hemmet

Att sitta på ett café och arbeta kan verka mysigt och lockande, men det fungerar ofta mindre bra. Det är lätt att kostnaderna drar iväg när du sitter i timmar och dricker och äter medan du arbetar. Dessutom är det ofta en stökig miljö, där det är svårt att koncentrera sig.

Istället för caféer finns det andra lokaler, som är anpassade till arbete, och där du har tillgång till all service du behöver, inklusive kaffe och vattenautomat.

Bli medlem i ett kontorshotell Kungsholmen,nära allt, så har du möjlighet att när som helst smita in på ett kontor som inte är hemma, samtidigt som du inte måste dras med höga lokalkostnader och långa uppsägningstider.

De flesta kontorshotell erbjuder arbetsplatser av olika typer, både av typen hot desk, där du tar en ledig plats i ett kontorslandskap, och mer privata arrangemang där du väljer ett ledigt rum eller till och med hyr ett fast kontorsrum, som du disponerar helt på egen hand.

Eftersom all service ingår behöver du inte lägga tid och energi på någonting annat än arbetet. Du kan när som helst slinka in på ditt kontor, utanför hemmet, och arbeta.