Uppgradera hemmakontoret

I dagens stökiga värld är det var och varannan som jobbar hemma. I och med det är vi många som har upptäckt hur viktigt det är med teknik för att vi ska kunna göra vårt jobb. Det är också många av oss som har upptäckt hur ensamt det är att sitta hemma och arbeta, och hur irriterande det är med teknik som inte fungerar när man behöver den.

imac in office space

En lösning på både sällskapsproblemet och tekniktrasslet är att skaffa sig en plats på coworking Stockholm. Hos Convendum får du både människor runt dig och fungerande teknik. Allt som behövs för att hålla möten, dra presentationer och arbeta finns på plats och du behöver inte fundera över vad som behövs eller hur det fungerar.

Men kontorshotell är inte ett alternativ för alla, så här kommer våra bästa tips för att få ett fungerande hemmakontor.

Telefon och telefonmöten

Du har förstås en telefon redan. Men om du pratar mycket i telefon kan det vara en bra investering att skaffa ett riktigt bra headset. Vill du slippa sladdarna är det blåtandslurar du ska satsa på. Låt komforten vara med och bestämma modell.

Skärm och videomöten

En ny dator är något de flesta av oss suktar efter. Men faktum är att det nästan är bättre att satsa på en ny skärm till hemmakontoret. En skärm med ordentlig upplösning är snäll mot dina ögon och hjälper dig att inte bli onödigt trött under en arbetsdag framför datorn.

En bra skärm hjälper till att göra videomöten lite bättre. Var snäll mot övriga mötesdeltagare och skaffa dig en bra kamera till datorn också.