Elektronik som hjälper dig att hålla dig aktiv

Med mängder av nya lanseringar och mätare är det enklare än någonsin att få en bra överblick på din hälsa, dagliga aktiviteter eller antal steg. Många finner detta som en ren pina, medans andra motiveras av att använda en sportklocka eller applikationer på mobilen, där man sedan kan hålla koll på sina träningsmål och jämföra resultat. Har du hamnat i en period där du har svårt att hitta motivation för dina promenader och behöver lite hjälp på vägen? Det finns massor av elektronik som kommer säkerställa att du rör på dig mer.

Investera i en elcykel

Elcyklar är idag väldigt populärt och är ett perfekt inköp för dig som vill börja pendla till jobbet, men har lite längre att cykla eller har branta backar utmed rutten som du måste ta dig uppför. En batteridriven elcykel ger dig skjuts och gör varje tramp betydligt enklare. Elcyklar är enkla att ladda och med en stabil konstruktion är det en rejäl cykel som du verkligen kan lita på i alla lägen. Fördelen är att även om glömmer ladda batteriet, kan elcykeln även användas som en vanlig cykel.

Aktivitetsarmband

Garmin, Fitbit eller en Applewatch? Valet är oändligt och beroende på vilken typ av aktivitet du vanligtvis genomför, kan det vara värt att jämföra några olika modeller på marknaden. Fler funktioner ger klockan vanligtvis en högre prislapp, men detta är helt klart värt investeringen om det är funktioner som du kommer att dra nytta av. Räkna steg och dagens kaloriförbränning och du kommer att kunna nå dina träningsmål snabbare.